Welkom op chirofuif.be

Onze jaarlijkse chirofuif zal dit jaar doorgaan op 15 april 2017 in de feesttent achter de sporthal in Opglabbeek.

Info.

Busroute

Busroute komt binnenkort online!

Tickets

Voorverkoop: €6,00 - Kassa: €8,00

VVK-punten:

Wanneer?

Onze chirofuif zal doorgaan op 15 april 2017. De deuren gaan open vanaf 21.00u en zullen sluiten om 03.00u.

Locatie

De tent is terug te vinden aan de sportzone in Opglabbeek achter de sporthal.

Verboden voorwerpen

Verboden zijn: flessen, blikjes, alsook alle mogelijke gevaarlijke voorwerpen. Betreden van het terrein impliceert instemming met mogelijke fouille bij entree.

Next

Line-up.

Dit jaar zal niemand minder dan Severe draaien op onze chirofuif! Severe is een opkomende (vrouwelijke) dj uit regio Beringen. Ze heeft onder andere gedraaid op Daydream Festival 2016, Sunrise Festival 2016, Versuz New Talents, Paal Op Stelten 2016, De Mixx (Studio Brussel) en... Ze behoorde tot de laatste 7 finalisten van de grootste dj-contest van België, namelijk MNM Start 2 DJ 2016!

Als afsluiter mogen we, ook dit jaar, Don John verwelkomen. Dit duo staan al lang niet meer bekend als “die kerels met die bril op hun t-shirt” en al evenmin als een onbekende op ons jaarlijks feest. Het beloofd een avond te worden om nooit meer te vergeten. Met een mix van alle (ja, ALLE) genres die er bestaan laten ze geen enkel publiek koud. Ook dit jaar zullen ze proberen ons (toch een klein beetje) kieskeurig publiek een slokje te geven van hun overheerlijke muziekcocktail.

De laatste naam die we mogen aankondigen heeft de belangrijkste rol in ons hele gebeuren. En aan wie zouden we die eer beter kunnen schenken dan aan jou?! Wil jij op 15 april de tent opwarmen voor deze grote namen? Surf dan even naar onze facebook pagina en check daar voor alle info. En hopelijk mag jij de nacht op spectaculaire wijze aan gang trappen!

Next

Sponsors.

Velen malen dank aan alle sponsors die ons dit jaar gesteund hebben.

Contacteer ons.

Zit je nog met vragen? Laat het ons weten!