14 april 2018

CHIROFUIF OPGLABBEEK

Wanneer?

Onze Chirofuif zal doorgaan op 14 april 2018. De deuren gaan open vanaf 21.00u en zullen sluiten om 03.00u.

Locatie

De tent is terug te vinden aan de sportzone in Opglabbeek achter de sporthal.

Verboden voorwerpen

Verboden: flessen, blikjes, alsook alle mogelijke gevaarlijke voorwerpen. Betreden van het terrein impliceert instemming met mogelijke fouille bij entree.
Tickets

Voorverkoop: €6,00 - Kassa: €8,00

VVK-punten:


Koop Tickets

Busroute

Busroute komt binnenkort online!

Line Up

Ook dit jaar hebben we weer kleppers van dj's te pakken gekregen!

Article Image
Mainstage van 21u00 tot 23u00

Winnaar dj-contest

Wil jij op 14 april de tent opwarmen voor deze grote namen? Surf dan even naar onze facebook pagina en check daar voor alle info. En hopelijk mag jij de nacht op spectaculaire wijze aan gang trappen!

Article Image
Mainstage van 23u00 tot 01u00

Omdat het kan soundsystem

StuBru's Filefuif DJ #1!! Bekend en berucht van Scherpenheuvel tot in Zichem, en nooit bevreesd om Christelijk advies te verschaffen aan kroostrijke gezinnen.
OMDAT HET KAN SOUNDSYSTEM vergalde ondermeer een avondje uit in The Hive op Rock Werchter en schijnt in het geheim te mikken op mainstage Glastonbury tegen 2020. Een track met Gunther D bevestigt alvast het kunnen van deze jonge wunderboy.

Article Image
Mainstage van 01u00 tot 03u00

Don John

Als afsluiter mogen we, ook dit jaar, Don John verwelkomen. Dit duo staan al lang niet meer bekend als “die kerels met die bril op hun t-shirt” en al evenmin als een onbekende op ons jaarlijks feest. Het beloofd een avond te worden om nooit meer te vergeten. Met een mix van alle (ja, ALLE) genres die er bestaan laten ze geen enkel publiek koud. Ook dit jaar zullen ze proberen ons (toch een klein beetje) kieskeurig publiek een slokje te geven van hun overheerlijke muziekcocktail.

Article Image
De Tempel van 21u00 tot 23u00

Avato

Dit piepjong dynamisch duo heeft zijn strepen tijdens de vorige editie zwaar verdiend. Na het winnen van onze DJ-contest stroomden de boekingen binnen en ondertussen hebben zowat op elk podium in de wijde omgeving gestaan. Absolute toptalenten en een vaste waarde voor de Chirofuif in wording.
To be continued...

Article Image
De Tempel van 23u00 tot 01u00

BeMu

Oud-Chiroleider Ben Mulders (aka BeMu) zou volgens de mythe in zijn 2de levensjaar een mix gemaakt hebben voor niemand minder dan DJ Tiësto. Nu, ettelijke jaren verder, heeft deze grote meneer het geschopt tot vaste waarde bij lokale fuiven als Discobar Pinanti en Rock Louwel. Tijd om aan het echte werk te beginnen. BeMu zal ons tweede podium headlinen met een setje vol feel-good vibes en oude klassiekers.

Article Image
De Tempel van 01u00 tot 02u30

RTTN

Met RTTN hebben we een afsluiter om u tegen te zeggen. Na Laundry Day, Summerfestival en M&T XL heeft hij besloten om af te reizen naar het pittoresque Opglabbeek om er met het hardere Drum and Bass-werk de tent volledig plat te spelen. Met een frisse combinatie van nostalgische en hedendaagse platen speelt hij voor ieder wat wils.
Oordoppen "CHECK".

Tickets

Contacteer ons

We proberen al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

  • chirojongensobk@gmail.com